KONTAKT

Kontakt oss

Trenger du hjelp utenom kontortid?
Vi hos Hellestø forsøker etter beste evne å være tilgjengelige for kundene våre.

Dersom du ønsker kontakt med oss etter at Bilpaviljongen er stengt, kan du prøve Fazli Demirbas, mobil 971 92 921.

HELLESTØ

Vingveien 2
4050 Sola

Telefon 51 64 83 00

E-post: kundeservice@hellesto.no

For bestilling av service, bilpleie, deleforespørsel, spesielt bruktbilønske og forespørsel leiebil, og ellers andre ting, finner du skjema du kan fylle ut her.

VEIASSISTANSE

SUBARU ASSISTANSE:
+47 21 49 55 55

Jaguar & Land Rover Assistanse:

Telefon Land Rover +47 22 65 12 00
Telefon Jaguar +47 67 58 33 00

Assistanse er et omfattende assistanseprogram, spesielt utviklet for å gi Land Rover og Jaguar -førerne trygghet og problemfri kjøring. Programmet gir assistanse ved situasjoner under kjøring som strekker seg fra driftsstans på grunn av havari eller ulykke til små uhell som punkteringer.

Vår veiassistanse hjelper deg uansett situasjon og sted. Dersom det skulle oppstå problemer med din Jaguar, vil en representant fra Assistanse utføre en undersøkelse og diagnose på stedet, og forsøke å løse problemet der og da.

Dersom representanten fra Assistanse ikke har mulighet til å løse problemet på stedet, vil vi ta bilen med til et sertifisert Jaguar og Land Rover-serviceverksted.

Vi vil da sørge for at du og ditt reisefølge kan fortsette reisen helt uten kostnader. Er du langt fra destinasjonen din, vil vi også dekke hotellovernatting.

Assistanse er tilgjengelig i hele produsentens garantiperiode på 5 år*. Om du ønsker å få mer informasjon om  Assistanse, kan du kontakte din nærmeste Jaguar eller Land Rover forhandler.