BILUTLEIE

Den gode forbindelsen

Hellestø har et stort utvalg nyere leiebiler. Blant 270 biler vil kundene kunne velge blant alle kjente bilmerker.

Hellestø tilbyr korttidsleie og langtidsleie med skreddersydde businesspakker til næringslivet.

Hell i uhell. De fleste har en forsikringsavtale som gir rett til leiebil dersom uhellet skulle være ute. Hellestø har avtale med de fleste forsikringsselskap, slik at vi kan levere leiebil ved behov.

Korttidsleie. Våre korttidsleiebiler for alle som trenger en bil fra én dag til en uke. er tilgjengelig alle dager. Hellestø har avtale med en rekke bedrifter om slik utleie.
Ring Hellestø bilutleie, 51 64 83 52.

Langtidsleie. Hellestø Bilutleie har 90 % av omsetningen knyttet til langsiktige avtaler med små og store, lokale og nasjonale bedrifter. Conoco Phillips Norway har f.eks. vært kunde siden 1979. Hellestø tilbyr effektive totalløsninger for finansiering, administrasjon, drift, oppfølging og kontroll av firmabiler til bedriftsmarkedet.

Type biler. Leiebilene er gruppert i klasser. Du bestiller en klasse, og får da en bil i denne kategorien. Dersom vi ikke har tilgjengelige biler i den bestilte klassen, blir du oppgradert til klassen over – uten å måtte betale mer.

Betingelser. Prisene er inkludert mva. og gjelder i Norge. Drivstoff kommer i tillegg. Bilen hentes og tilbakeleveres på samme utleiested om ikke annet avtales.
Enveisleie kan tilbys ved forespørsel. Minimumsalder for fører av leiebil er 21 år med gyldig førerkort i minimum 1 år.
Et leiedøgn er 24 timer. Avbestilling minimum
1 døgn før avtalt utlevering.

Forsikring. Bilene er kaskoforsikret. Standard egenandel ved skade er fra kr 10.000,-.

Prisforespørsel på skjema under.

KONTAKTPERSONER

VADIM BUTYLOV
tlf: 465 93 237
vadim.butylov@hellesto.no

PRISFORESPØRSEL LEIEBIL