« TILBAKE

Volvo XC60

Volvo XC60 T6 340 hk R-Design m/ACC/Luft/Krok/HUD/VOC 2021, 45 000 km, kr 648 000,-

TOTALPRIS

648 000,-

KALKULATOR

,-
år
Månedsbeløp:

KONTAKTSKJEMA

    Reservasjonen varer i 6 timer, og en selger vil kontakte deg for å avklare evt spørsmål før endelig bestillingutføres. Ved en slik reservasjon tar du som kjøper samtidigt forbehold om at for eksempel en bruktbil er i den stand og stilling som forventes utifra alder og kjørte km.

BESKRIVELSE

Til salgs: Nesten ny Volvo XC60, modellår 2021.

Denne elegante og moderne bilen har bare blitt kjørt 45.000 kilometer, så tilstanden er meget godt bevart, nesten som en helt ny bil ut av fabrikken. En bilmodell kjent for sin soliditet, stabilitet og høy kvalitet - Volvo XC60 kombinerer allsidighet med premium komfort.

Volvo XC60 er en av Volvos mest populære modeller og det kommer ikke som noen overraskelse. Med sin stilige og tiltalende estetikk, kraftige motor og utmerkede veigrep, er den en yndling blant bilentusiaster og familier.

Kontakt oss idag for å høre mer om denne fantastiske bilen, eller for å avtale en potensiell prøvekjøring. Unn deg selv kjøreopplevelsen du fortjener med denne nesten ubrukte Volvo XC60 fra 2021.


Utvendig farge : Krystal Hvit Metallic
Interiør : Nappa Open Grid R-Design

Utstyr :
Adaptive Cruise control m/ Kø assistanse
Metallic lakk
BLIS Blindsonevarsling
Lane Keeping Aid
Sort innvendig taktrekk
Bluetooth handsfree & audiostreaming
Elektriske seter foran m/ minne på førerstol
Lyspakke
Elektrisk Panorama Glasstak inkl elektrisk solgardin
Luftfjæring FourC chassi
Aktive Kurvelys
Volvo Alarm
Traffic Sign Recognition
Tonede ruter
Distance Alert
Ryggekamera
Top View Camera
Advanced Air Cleaner
DAB+ Digital Radio
Navigasjonssystem
Elektrisk betjent bagasjeluke åpne / lukke
22" 10 Spoke Elegant Black Diamond Cut m/Sommerdekk
Volvo On Call
Head Up Display
Hengerfeste Semielektrisk
Induktiv lader Smartphone
Parkeringskamera 360*
Lastepakke

HELLESTØ BILPAVILJONGEN AS er autorisert forhandler av JAGUAR, LAND ROVER og SUBARU. Butikken ble etablert i 1979 og har 42 års erfaring og vi tilbyr Kjøp, Salg, Innbytte, Leasing, Leiebil og Kommisjonssalg.
Vi har eget merkeverksted med sertifiserte mekanikere, delelager, bilpleieavdeling på huset. Vi tar innbytte i alle merker, og gir deg gjerne et innbytte tilbud på din nåværende bil. Butikken har til enhver tid utstilt ca 140 biler.

Med autorisasjon fra Statens Vegvesen er godkjent Autoreg forhandler og ordner derfor registrering selv. Statens Vegvesen ønsker alle kjøp/salgsmeldinger elektronisk, ta derfor med deg BankID / BankID-mobil så registrerer vi bilen mens du venter.

Vi tilbyr også gunstig finansieringstilbud gjennom Brage Finans, DNB Finans, Santander Consumer Bank - og forsikringstilbud gjennom DNB, Enter, Tryg og IF, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk.

Vi holder til rett ved Stavanger Lufthavn Sola og tilbyr henting enten du kommer med fly, buss eller tog fra Sola, Stavanger eller Sandnes.
Vi har gode betingelser på transport og kan tilby konkuransedyktige priser på frakt av biler over hele Norge kan ordnes mot pristillegg.

HELLESTØ BILUTLEIE AS har en solid bilpark i forskjellige prisklasser. Vi skreddersyr ditt bilbehov mot både privat og firmakunder fra dagleie, korttidsutleie, til langtidsutleie med et bredt modellutvalg og biltyper i de fleste prisklasser, også varebil klasse 2.

HELLESTØ KAROSSERI AS er autorisert merkeverksted for JAGUAR, LAND ROVER, SUBARU, SAAB og TESLA.
Vi reparerer alle lakk – og karosseri skader uansett bilmerke.
Vi samarbeider med alle forsikringsselskaper og kan tilby leiebil fra HELLESTØ BILUTLEIE AS når din bil er inne til rep. Som et av Rogalands mest moderne biloppretterverksted tilbyr vi tjenester rundt et konsept med oppretting, lakkering, bilglass, PDR.

HELLESTØ BILPAVILJONGEN AS tar forbehold om at der kan forekomme skrivefeil i annonsen. Oppfordrer alle til å se godt igjennom bilder og utstyrsliste. *

INFORMASJON

UTSTYR

Informasjon mangler. Ta kontakt for spørsmål.