« TILBAKE

Volkswagen Sharan

Volkswagen Sharan 2.0 TDI 177 hk Highline Aut 7-Seter m/Skinn/Krok 2015, 86 000 km, kr 388 000,-

TOTALPRIS

388 000,-

KALKULATOR

,-
år
Månedsbeløp:

KONTAKTSKJEMA

    Reservasjonen varer i 6 timer, og en selger vil kontakte deg for å avklare evt spørsmål før endelig bestillingutføres. Ved en slik reservasjon tar du som kjøper samtidigt forbehold om at for eksempel en bruktbil er i den stand og stilling som forventes utifra alder og kjørte km.

BESKRIVELSE

Toppspekket VW Sharan 2.0 TDI 177 hk Highline Automat 7-Seter.

Bilen selges med bruktbilgaranti fra Autoconcept XtraGaranti Gull+ 12 mnd / inntil 150.000 km, det som inntreffer først.

Utvendig farge : Oryx Hvit Perlemutt
Interiør : Sorte Skinnseter

Utstyr :
- Alu felger m/Sommerdekk
- Alu felger m/Piggdekk
- 7-Seterpakke
- Adaptive BiXenon hovedlykter
- Dynaaudio Soundsystem
- Elektrisk utfellbart / innfellbart tilhengerfeste
- Kjørekomputer Premium
- Klimapanel 2 seterad
- Multifunksjonsratt i skinn
Norsk utstyr
- Parkeringsvarmer med fjernkontroll
- RCD 510 MP3 8 Høyttalere
- Navigasjon
- Ryggekamera
- Solgardin skyvedører
- Elektrisk Panorama Glasstak inkludert elektrisk solgardin
- Teknikkpakke 2

HELLESTØ BILPAVILJONGEN AS er autorisert forhandler av JAGUAR, LAND ROVER og SUBARU. Butikken ble etablert i 1979 og har 42 års erfaring og vi tilbyr Kjøp, Salg, Innbytte, Leasing, Leiebil og Kommisjonssalg.
Vi har eget merkeverksted med sertifiserte mekanikere, delelager, bilpleieavdeling på huset. Vi tar innbytte i alle merker, og gir deg gjerne et innbytte tilbud på din nåværende bil. Butikken har til enhver tid utstilt ca 140 biler.

Med autorisasjon fra Statens Vegvesen er godkjent Autoreg forhandler og ordner derfor registrering selv. Statens Vegvesen ønsker alle kjøp/salgsmeldinger elektronisk, ta derfor med deg BankID / BankID-mobil så registrerer vi bilen mens du venter.

Vi tilbyr også gunstig finansieringstilbud gjennom Brage Finans, DNB Finans, Santander Consumer Bank - og forsikringstilbud gjennom DNB, Enter, Tryg og IF, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk.

Vi holder til rett ved Stavanger Lufthavn Sola og tilbyr henting enten du kommer med fly, buss eller tog fra Sola, Stavanger eller Sandnes.
Vi har gode betingelser på transport og kan tilby konkuransedyktige priser på frakt av biler over hele Norge kan ordnes mot pristillegg.

HELLESTØ BILUTLEIE AS har en solid bilpark i forskjellige prisklasser. Vi skreddersyr ditt bilbehov mot både privat og firmakunder fra dagleie, korttidsutleie, til langtidsutleie med et bredt modellutvalg og biltyper i de fleste prisklasser, også varebil klasse 2.

HELLESTØ KAROSSERI AS er autorisert merkeverksted for JAGUAR, LAND ROVER, SUBARU, SAAB og TESLA.
Vi reparerer alle lakk – og karosseri skader uansett bilmerke.
Vi samarbeider med alle forsikringsselskaper og kan tilby leiebil fra HELLESTØ BILUTLEIE AS når din bil er inne til rep. Som et av Rogalands mest moderne biloppretterverksted tilbyr vi tjenester rundt et konsept med oppretting, lakkering, bilglass, PDR.

HELLESTØ BILPAVILJONGEN AS tar forbehold om at der kan forekomme skrivefeil i annonsen. Oppfordrer alle til å se godt igjennom bilder og utstyrsliste. *


INFORMASJON

Omregistrering3 982,-
ÅrsavgiftIkke inklusiv
Årsmodell2015
1. gang registrert07.08.2014
Km.stand86 000 km
FargeHvit
FargebeskrivelseOryx Hvit Perlemutt
InteriørfargeSort Skinneter
GirkasseAutomat
HjuldriftForhjulsdrift
DrivstoffDiesel
Effekt177 Hk
Sylindervolum2,0 l
Vekt1776 kg
Antall seter7
KarosseriFlerbruksbil
Antall dører5
Bilen står iNorge
SalgsformBruktbil til salgs
AvgiftsklassePersonbil

UTSTYR

  • Sommerhjul
  • Vinterhjul