« TILBAKE

Jaguar E-TYPE

Jaguar E-TYPE 4.2 265 hk 1968, 158 000 km, kr 698 000,-

TOTALPRIS

698 000,-

KALKULATOR

,-
år
Månedsbeløp:

KONTAKTSKJEMA

    Reservasjonen varer i 6 timer, og en selger vil kontakte deg for å avklare evt spørsmål før endelig bestillingutføres. Ved en slik reservasjon tar du som kjøper samtidigt forbehold om at for eksempel en bruktbil er i den stand og stilling som forventes utifra alder og kjørte km.

BESKRIVELSE

Vi har gleden av å presentere en sjelden Jaguar E-Type Matching Number for salg hos Hellestø!

Jaguaren går under navnet E-Type 1 1/2 og er en 2+2 coupe. Kun produsert mellom 1966 og 1968, og var en overgang fra serie 1 til serie 2. Man kan avsløre dette med frontlyktene uten glasscover som var å finne på Serie 1. Malmin Sayer som designet E-Type bygde de aller første utgavene som coupe, noe som mange ikke er klar over.

Motoren er en sterk 4,2-liter som yter 265hk. Motoren har nylig gjennomgått omfattende restaurering og fremstår i særs høy stand. Maler som en katte skal, og kjører like bra!
4.2 literen ble lansert sent 1966 og erstattet 3.8-literen som de forbedret og fikk mer ytelse av. Må oppleves og høres.

Videre har vi fått skiftet eksosanlegg og tatt en god service med ny clutch og det meste som er av pakninger skiftet. Her kan mer info sendes ved interesse.

Interiøret er tatt for en del år siden, men fremstår i særs god stand. Komfortable seter og overraskende god takhøyde for den som måtte lure. Farge tan.

Hva angår km-standen er denne oppgitt i Miles, og står på tallet 98.575. Det tilsvarer ca 158.000 km som er det vi skriver i annonsen. Vi kan her ikke garantere dette, men mye tyder på at dette er korrekt ut fra stand og stilling.

Det medfølger en stor mappe med historikk på bilen som har levd et godt liv. Vi kan oversende mer informasjon til den som måtte ønske. Kun seriøse henvendelser.

Bilens farge er Maroon rød, og er en kjent klassisk Jaguar-farge fra epoken. Fremstår bra, med noen alderstegn.

Dette er en turn key and drive utgave, hvor det er investert store summer for å gi en bra Jaguar E-Type til neste eier. Kan ikke sammenliknes med biler hvor restaurering nærmer seg eller motorer lekker/må fikses.

Visning etter avtale.

Hellestø ble etablert I 1979, og er en lokal familiebedrift.

Vi er forhandler av Jaguar og Land Rover. I tillegg er vi en av landets
Største bruktbilforhandlere.

Vi er en totalleverandør innen bil, alt fra verksted, bilpleie, leasing, kommisjonssalg.

Velkommen til oss.

INFORMASJON

UTSTYR

Informasjon mangler. Ta kontakt for spørsmål.