« TILBAKE

Ford Focus

Ford Focus RS 4WD 350 hk Black/Black Recaro Ny Service Nå! 2016, 97 000 km, kr 468 000,-

TOTALPRIS

468 000,-

KALKULATOR

,-
år
Månedsbeløp:

KONTAKTSKJEMA

    Reservasjonen varer i 6 timer, og en selger vil kontakte deg for å avklare evt spørsmål før endelig bestillingutføres. Ved en slik reservasjon tar du som kjøper samtidigt forbehold om at for eksempel en bruktbil er i den stand og stilling som forventes utifra alder og kjørte km.

BESKRIVELSEVi er begeistret for å kunne presentere en sjelden godbit for bilentusiaster: En Ford Focus RS fra 2016 med kun 97 000 kilometer på telleverket!

Denne RS-modellen er en ener på veien, kjent for sin killer-ytelse. Med et relativt lavt kilometerstand for sitt modellår, kan du være sikker på at du får en bil som gir stor kjøreglede for mange år fremover.

Ford ble kjent for å lage noen av de mest lidenskapsdrivne biler, og denne unike og sjeldne Focus RS er intet unntak. Originaldeler og lakk håndteres med stor forsiktighet av en tidligere eier, som virkelig setter pris på det dette kjøretøyet har å tilby.

Utstyrt med alle de moderne bekvemmeligheter du kan forvente fra denne modellen, inkludert et topp-of-the-range infotainment system, flerlags kupe-belysning og selvfølgelig, det legendariske "Drift Mode", vil denne Focus RS helt sikker gi deg en kjøreopplevelse som du aldri har opplevd før.

Ikke la sjansen for å eie denne skjønnheten gå forbi. Kom inn for en prøvetur i dag, og opplev kjøreglede som bare en Ford Focus RS kan levere. Denne bilen er en sjelden perle, og vi forventer høy interesse. Kontakt oss snarest for mer informasjon eller for å avtale visning!

Veldig fin Ford Focus RS som virkelig tar seg bra ut kommet ut for salg hos oss!

Ryddig servicehistorikk fra merkeforhandler Kverneland Bil Ford hele veien.

Ergo får du bestilt superkaskoforsikring på denne da alt er utført etter servicebehov.

Bilen har også fått utbedring på motor/toppakning i 2018 på 32.000km hos Ford på garanti.

Må ses og oppleves.


HELLESTØ BILPAVILJONGEN AS er autorisert forhandler av JAGUAR, LAND ROVER og SUBARU. Butikken ble etablert i 1979 og har 41 års erfaring og vi tilbyr Kjøp, Salg, Innbytte, Leasing, Leiebil og Kommisjonssalg.
Vi har eget merkeverksted med sertifiserte mekanikere, delelager, bilpleieavdeling på huset. Vi tar innbytte i alle merker, og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil. Butikken har til enhver tid utstilt ca 120 biler.

Med autorisasjon fra Statens Vegvesen er godkjent Autoreg forhandler og ordner derfor registrering selv. Statens Vegvesen ønsker alle kjøp/salgsmeldinger elektronisk, ta derfor med deg BankID / BankID-mobil så registrerer vi bilen mens du venter.

Vi tilbyr også gunstig finansieringstilbud gjennom Brage Finans, DNB Finans, Santander Consumer Bank - og forsikringstilbud gjennom DNB, Enter og IF, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk.

Vi holder til rett ved Stavanger Lufthavn Sola og tilbyr henting enten du kommer med fly, buss eller tog fra Sola, Stavanger eller Sandnes.
Vi har gode betingelser på transport og kan tilby konkuransedyktige priser på frakt av biler over hele Norge kan ordnes mot pristillegg.

HELLESTØ BILUTLEIE AS har en solid bilpark i forskjellige prisklasser. Vi skreddersyr ditt bilbehov mot både privat og firmakunder fra dagleie, korttidsutleie, til langtidsutleie med et bredt modellutvalg og biltyper i de fleste prisklasser, også varebil klasse 2.

HELLESTØ KAROSSERI AS er autorisert merkeverksted for JAGUAR, LAND ROVER, SUBARU, SAAB og TESLA.
Vi reparerer alle lakk – og karosseri skader uansett bilmerke.
Vi samarbeider med alle forsikringsselskaper og kan tilby leiebil fra HELLESTØ BILUTLEIE AS når din bil er inne til rep. Som et av Rogalands mest moderne biloppretterverksted tilbyr vi tjenester rundt et konsept med oppretting, lakkering, bilglass, PDR.

INFORMASJON

UTSTYR

Informasjon mangler. Ta kontakt for spørsmål.